Logo hetkrantje-online.nl
Aangepaste feestelijkheden bij de start van het heiwerk voor de bouw van 48 appartementen aan de Rijnlandlaan in Voorburg (foto: pr).
Aangepaste feestelijkheden bij de start van het heiwerk voor de bouw van 48 appartementen aan de Rijnlandlaan in Voorburg (foto: pr).

Vidomes en BAM starten bouw aan Rijnlandlaan

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - BAM Wonen is in opdracht van Vidomes gestart met de bouw van 48 duurzame sociale NOM-huurappartementen aan de Rijnlandlaan in Voorburg. Ondanks de coronacrisis gaat dit project gelukkig gewoon door.

Op 15 april is er gestart met het heiwerk. Met inachtneming van de maatregelen rondom het coronavirus, wisten BAM Wonen en Vidomes er toch een feestelijk moment van te maken. De projectontwikkelaar en verhuurmakelaar van Vidomes mochten samen de wapening in de eerste heipaal stoppen. Het appartementencomplex aan de Rijnlandlaan in Voorburg is het 2e project dit jaar dat BAM Wonen in opdracht van Vidomes uitvoert.

Het appartementencomplex omvat straks vijf woonlagen met in totaal 48 appartementen, met elk een woonoppervlak van 75 m2. Ieder appartement heeft een buitenruimte over de gehele breedte van de woning en een individuele berging op de begane grond. Het complex is voorzien van twee liften en een stalplaats voor scootmobiels op de begane grond. Elk appartement krijgt een centraal verwarmingssysteem dat bestaat uit een water-water-warmtepomp en vloerverwarming. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst voor de elektriciteitsvoorziening voor onder andere de algemene ruimte.

BAM wil het project in het 2e kwartaal van 2021 opleveren.

Meer berichten