Afbeelding

Parkeerterrein bij Vlietland tot na meivakantie afgesloten

Actueel 928 keer gelezen

Leidschendam - Vanwege de maatregelen van de rijksoverheid in verband met het Coronavirus is besloten dat de parkeerterreinen bij recreatiegebied Vlietland dit weekend en de meivakantie (vt/m zondag 10 mei) nog gesloten worden voor recreanten die Vlietland willen bezoeken met de auto. 

De gemeente Leidschendam Voorburg heeft de exploitanten in het gebied verzekerd dat mensen die een boot hebben liggen in de havens in Vlietland of mensen die andere exploitaties die nog open mogen zijn in Vlietland willen bezoeken, hun auto wel mogen parkeren bij deze voorzieningen. Vlietland blijft (binnen de door overheden gestelde regels) open voor wandelaars, fietsers, skaters, ruiters, strandgangers etc. 

Ook mag Vlietland (binnen de gestelde regels) vrijelijk bevaren worden. Voor informatie omtrent het al dan niet geopend zijn van ondernemingen en verenigingen in Vlietland zie de door hen verstrekte mededelingen hierover via hun websites en via www.vlietland.com

“Hopelijk zal het Coronavirus spoedig zodanig bedwongen worden dat alle ondernemingen en verenigingen in Vlietland weer geopend kunnen worden en recreanten weer optimaal kunnen genieten van ons prachtige watersport-, recreatie- en natuurgebied”, aldus Bart Carpentier Alting van Vlietland BV.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant