Logo hetkrantje-online.nl
Annemarie van Lier van Hospice Het Vliethuys (rechts) en Sanja Duijvestijn van GBLV/Gemeentebelangen (foto: pr GBLV).
Annemarie van Lier van Hospice Het Vliethuys (rechts) en Sanja Duijvestijn van GBLV/Gemeentebelangen (foto: pr GBLV).

Fleurige afsluiting van GBLV-kaartenactie

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Vanuit het motto ’Samen maken we Leidschendam-Voorburg!’ ging op 17 april de GBLV-kaartenactie van start onder het motto ’Samen maken we Leidschendam-Voorburg!’

Wat zes weken geleden nog normaal was, verandert nu meer en meer in de anderhalvemetersamenleving. Inwoners van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk konden daarom een kaartje aanvragen om een dorpsgenoot op te vrolijken of in het zonnetje te zetten in coronatijd. GBLV-raadslid Sanja Duijvestijn kwam op het idee voor deze actie, toen ze met haar dochters zelfgemaakte kaarten rondbracht bij ouderen en daar enthousiaste reacties op kreeg.

Ook de GBLV kaartenactie - in combinatie met een paginagrote advertentie in de Koop Lokaal Special in Het Krantje - bleek een groot succes. Naast de bewoners die via mail waren aangemeld, kregen ook het college van B&W, de raadsgriffie, de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulancedienst) en de leden van GBLV/Gemeentebelangen een kaartje. De laatste kaart werd afgelopen weekend tezamen met een fleurig boeket gekleurde gerbera’s overhandigd aan een vertegenwoordigster van Hospice Het Vliethuys.

Duijvestijn: “Een superleuke actie om te doen! Veel van de verhalen die men met ons deelde, waren hartverwarmend. Goed om te zien dat men juist in deze tijd oog en aandacht heeft voor elkaar!”

Meer berichten