Logo hetkrantje-online.nl
Bobbiaan en Emile suppen op de Vliet bij PuuRR aan de Vliet tegenover Molen De Salamander (foto: pr).
Bobbiaan en Emile suppen op de Vliet bij PuuRR aan de Vliet tegenover Molen De Salamander (foto: pr).

Nieuw in de gemeente: suppen op de Vliet

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Reno Hilgersom en Britt Oosterbaan namen op 1 april PuuRR aan de Vliet Eten & Drinken aan de Leidsekade 39 in Leidschendam over. 

Door de coronacrisis en de verplichte sluiting kregen zij alle tijd om het interieur van het horecabedrijf een facelift te geven en het nieuwe aangepaste concept uit te denken. Gelegen aan de Vliet met een fijn terras aan het water is PuuRR dé locatie voor lunch, borrel of diner, of een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak.

Geboren Leidschendammer Reno: "Het mooiste terras van Leidschendam aan het water met uitzicht op houtzaagmolen De Salamander is voor elke gelegenheid een unieke locatie. Tijdens het watersportseizoen passeren er regelmatig boten. Zelfs als u via het water komt kunt u op een van de openbare aanlegsteigers uw boot(je) bij ons aanleggen en even bij ons binnenstappen voor een frisje of een mooi glas wijn.

"Verder was op de plek waar PuuRR zich nu bevindt, vroeger Café De Watersport gehuisvest. "Iets van deze historie willen wij hier terugbrengen", laat Britt weten. "Daarom bieden wij ook een stukje watersport en kan er vanaf vandaag, binnen de regels van het RIVM, gesupt worden in onze gemeente en wel bij PuuRR aan de Vliet dus.”Het terras gaat sowieso op 1 juni open, of eerder als de maatregelen als de rijksoverheid besluit om deze datum te vervroegen.

Kijk op de vernieuwde website www.puurr.nl voor alle informatie, bel naar 070 - 32 001 80 of stuur een e-mail naar info@puurr.nl.

Meer berichten