Afbeelding

Getuigen straatroof Noteboompark gezocht

Actueel 651 keer gelezen

Voorburg - Op vrijdag 22 mei omstreeks 20.20 uur werd in het Noteboompark een 21-jarige man beroofd door een nog onbekende man van zijn persoonlijke bezittingen. De politie roept getuigen op zich te melden. 

Het slachtoffer fietste die vrijdagavond vanaf de Spinozalaan in de richting van de Prins Bernardlaan in Voorburg. Vervolgens fietste hij door het Noteboompark. Toen hij halverwege het park was zag hij dat er een manspersoon achter hem aan kwam rennen. Deze pakte vervolgens zijn bagagedrager waardoor het slachtoffer tot stilstand kwam. 

De verdachte pakte daarna zijn citroengele schoudertas vast en rukte deze van het slachtoffer af. Vervolgens is de verdachte ervandoor gegaan in de richting de Spinozalaan in Voorburg. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Het betrof een man van 18/19 jaar oud met een Noord-Afrikaans uiterlijk en 1.70 meter lang. Hij had zwart krullend, opgeschoren haar en droeg een zwart trainingspak met zwarte schoenen.

De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u meer informatie over deze straatroof? Mogelijk weet u meer of heeft u iets verdachts gezien in of rondom het Noteboompark in Voorburg op vrijdagavond 22 mei omstreeks 20.20 uur? Neem dan contact op via 0900-8844, of (anoniem) 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant