Vanaf 4 juni kunt u telefonisch contact opnemen met Woonnet Haaglanden voor vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning.
Vanaf 4 juni kunt u telefonisch contact opnemen met Woonnet Haaglanden voor vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning.

Centraal informatiepunt voor woningzoekenden in de regio

Actueel 620 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Woonnet Haaglanden opent op donderdag 4 juni een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden. 

Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden.

Op de website van Woonnet Haaglanden adverteren de 15 corporaties in de regio hun beschikbare woningen. Hier staan ruim 147.000 woningzoekenden ingeschreven. Ongeveer de helft hiervan is actief op zoek naar een andere woning. Jaarlijks komen er ongeveer 8.000 woningen beschikbaar. Dat is te weinig om iedereen op korte termijn van een woning te voorzien. Daarom bouwen corporaties nieuwe woningen. En mensen worden geholpen te verhuizen naar woningen die beter bij hun situatie passen.

“Bij de zoektocht naar een nieuwe woning komt een hoop kijken. Daarom willen we u graag een goed en duidelijk beeld geven van wat er mogelijk is”, meldt Woonnet Haaglanden. Bij het KCC kunt u terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in Haaglanden. Als u al huurt kunt u terecht bij uw corporatie. Het KCC is op maandag en tot met donderdag open van 09:00 uur tot 16:30 uur via tel. 088 - 4887 000, of via het contactformulier op de site www.woonnet-haaglanden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant