[WESTFIELD MALL OF THE NETHERLANDS]Winkel Anna van Toor in Leidsenhage geopend | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
(FOTO'S: PR ANNA VAN TOOR).
(FOTO'S: PR ANNA VAN TOOR).
WESTFIELD MALL OF THE NETHERLANDS

Winkel Anna van Toor in Leidsenhage geopend

  •   585 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Een nieuwe aanwinst voor Anna van Toor én voor The Mall of the Netherlands. Op vrijdag 29 mei is een stijlvolle winkel gep[emd on het vernieuwde winkelcentrum in Leidschendam; nu nog Leidsenhage, straks Westfield Mall of the Netherlands.

De nieuwe Anna van Toor straalt mode, stijl en eigentijdsheid uit. Door de toevoeging van natuurlijke materialen en lichte kleuren ademt de winkel van het Nederlandse modemerk sfeer uit, waarbij aandacht is voor duurzaamheid. Ook is er in het winkelconcept ruimte gemaakt voor mooie stukken van Nederlands designtalent, denk bijvoorbeeld aan Maarten Baas.

In de nieuwe winkel zijn beide Anna-collecties, Anna en Anna Blue, verkrijgbaar. Wie behoefte heeft aan stijladvies en de service van een personal shopper kan telefonisch of online een afspraak maken met een 'personal shopper’ voor een privé shopping-sessie.

Vandaag om 10.00 uur is de winkel geopend met een openingskorting van 25% op de hele collectie. Een enthousiast team van stijlcoaches staat nog steeds de hele dag met veel enthousiasme klaar.

Anna van Toor
Anna van Toor gelooft in (h)echte vriendschappen en streeft naar een wereld vol vrouwen die in zichzelf geloven en elkaar kracht geven. Dat begint met mooie, betaalbare, eerlijke kleding van hoge kwaliteit én een goede vriendin!Vol wederzijds vertrouwen, eerlijk, aandachtig en met de intentie het beste in elkaar naar boven te brengen.

Ook is het bedrijf aangesloten bij de Fair Wear Foundation, wat inhoudt dat de mode van Anna van Toor op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. 

Naast de 33 winkels kun je ook shoppen op anna.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>