Logo hetkrantje-online.nl
De onthulling van het naambord van de toekomstige rondweg bij Stompwijk (archieffoto).
De onthulling van het naambord van de toekomstige rondweg bij Stompwijk (archieffoto).

Inloopbijeenkomst over aanleg Veenpoldersweg

  •   169 keer gelezen   Actueel

Stompwijk - In Het Dorpspunt in Stompwijk organiseren KWS Infra en de gemeente Leidschendam-Voorburg op donderdag 18 juni van 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst plaats over de aanleg van de Veenpoldersweg.

Tijdens deze bijeenkomst hangen tekeningen in de ontvangstruimte. Aan de hand daarvan zullen medewerkers van aannemer KWS Infra en de gemeente Leidschendam-Voorburg u informeren over het wegontwerp, de daarin opgenomen kunstwerken en de bouwlogistiek, waaronder fasering, bouwvolgorde en bereikbaarheid. Zij zullen ook vragen beantwoorden.

In verband met de coronaomstandigheden worden maximaal 30 personen gelijktijdig in de informatieruimte toegelaten. Dit betekent, dat u het risico loopt dat u buiten het gebouw moet wachten. Houd daarbij rekening met de weeromstandigheden van dat moment. Kom zo mogelijk alleen namens uw gezin of familie. Om wachten zoveel mogelijk te voorkomen, is het verzoek dat de familienamen met de letters A tot en met M tijdens het eerste uur (tussen 19.00 en 20.00 uur) komen en de familienamen met de letters N tot en met Z tijdens het tweede uur (tussen 20.00 en 21.00 uur). In de ruimte zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig en worden aanwijzingen gegeven door begeleiders. Gelieve deze op te volgen.

Meer berichten