Afbeelding
Lezersactie

Win een pop-up party met de Discobus!

Actueel 397 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Seran van Wijk van Artistic Productions - Events & Entertainment houdt in samenwerking met Het Krantje een ontzettend leuke winactie! Je kunt een feestje voor de deur winnen, ofwel een pop-up party met de enige echte Discobus!

Het zijn zware tijden voor de evenementenbranche, vrijwel alle bijeenkomsten, evenementen en dus ook feestjes en party's zijn gecanceld vanwege het coronavirus. "Maar op deze manier proberen wij toch wat vrolijkheid te brengen en iets positiefs te doen. De bus komt zo'n 20 minuten voorrijden en het is meteen feest. We hoeven niets op te bouwen en gaan meteen los!", zegt Seran, die benadrukt dat álle regels van het RIVM in acht worden genomen, zoals afstand houden en dergelijke.


De show duurt 20 minuten met alles erop en eraan: licht, geluid, rook, confetti, alles! Natuurlijk is er ook een feest DJ bij! Wil je de bus boeken? Dat kan sowieso: kijk op www.DiscoBusDJ.nl.

Winnen
Wil jij de DiscoBus in jouw straat winnen? Like en deel dan onderstaand Facebookbericht op jouw tijdlijn en wie weet rijdt de bus binnenkort de straat in! De winnaar wordt volgende week zaterdag 4 juli bekend gemaakt.


Uit de krant