De kinderen speelden een trefbaltoernooi in kleurige gesponsorde T-shirts (foto: pr).
De kinderen speelden een trefbaltoernooi in kleurige gesponsorde T-shirts (foto: pr).

Kinderen beleven plezierige dag tijdens trefbaltoernooi in wijk De Zijde

Actueel 1.021 keer gelezen

Leidschendam - De 16-jarige Beau van Oort organiseerde zaterdag 27 juni met haar crew Yade, Cristina, Jay en Ruben weer het ‘De Zijde trefbaltoernooi 2020’ aan de Kievitlaan in Leidschendam.

Nadat de oranje, roze groen en blauwe shirts uitgedeeld waren kon er begonnen worden. De weergoden waren het toernooi goed gezind en de zon brak ook nog even door. Zeker toen de broodjes gegeten werden was het zeer aangenaam. Tijdens de lunch werd er nog even meegedanst op wat muziek. Elke wedstrijd duurde 15 minuten en alle teams moesten tegen elkaar spelen. Ook was er een ander speurspel waarbij de kinderen ook weer punten konden verdienen om in de wedstrijd hun sterspeler dan terug te kopen. Zodoende waren er altijd drie teams bezig en had er eentje rust. In de finale waarin alle kinderen meededen konden de laatste 5 punten worden verdiend door het team dat de meeste teamleden nog in het veld had. In de zinderende finale won het blauwe team en de wisselbeker gaat nu bij iedereen van het team langs totdat die volgend jaar hopelijk weer aan een winnaar wordt uitgereikt. Veel ouders uit de buurt keken op veilige afstand om te zien hoe de kinderen een zeer geslaagde plezierige dag beleefden.

De T-shirts konden dankzij hoofdsponsor Vlietwensen worden besteld en bedrukt. Supermarkt Dirk (Burg. Sweenslaan) sponsorde voor het toernooi broodjes, drankjes en fruit voor alle jonge atleten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant