Maarten Bakker en Angelique Schipper bij Midvlietprogramma Click Track (foto: PR).
Maarten Bakker en Angelique Schipper bij Midvlietprogramma Click Track (foto: PR).

Winnaars Talentenloods Digitaal naar grote finale

Actueel 150 keer gelezen

Voorburg - In de coronaperiode heeft Talentenloods een Special georganiseerd: Talentenloods Digitaal voor twee leeftijdsgroepen: tot 12 jaar en van 12 tot 21 jaar.

De jury heeft alle digitale inzendingen bekeken en is op donderdag 11 juni online bij elkaar gekomen. De jury bestond uit Ilona van Haenen Muziek, Hanneke Dominicus raadslid Groen Links en Lisanne Visser van Stichting Trias met ondersteuning van coördinator/presentator Talentenloods Angelique Schipper. Natuurlijk waren er verschillende voorkeuren, maar door deze naast elkaar te leggen is gekozen in de leeftijdscategorie tot 12 jaar voor de zingende Mila Brandon van 8 jaar en Milena Conti van 9 jaar op haar viool.

In de leeftijdscategorie 12 tot 21 jaar was er unanieme overeenstemming over de 13-jarige Maarten Bakker die voor het eerst een eigen geschreven nummer ‘Dankzij jou’ liet horen bij het radioprogramma Click Track van Midvliet, dat iedereen bijzonder raakte. Nummer twee is Thomas van der Sleen van 12 jaar. Ook hij liet een zelfgeschreven nummer horen dat over zijn overleden opa ging.

De gekozen Talents krijgen op zondagmiddag 1 november de gelegenheid live op te treden op het Podium van Theater Ludens. Maarten zal dan wel optreden, maar wil niet meedingen naar de plek van de Final Two Talents, omdat hij vorig jaar al de winnaar was. Kijk op Talentenloods.nl en de Facebookpagina voor meer informatie.

Uit de krant