Het Zemtsov Viola Quartet geeft donderdag 9 juli om 16.00 uur een concert in de tuin van Huygens’ Hofwijck. Entree: 10 euro (foto: pr).
Het Zemtsov Viola Quartet geeft donderdag 9 juli om 16.00 uur een concert in de tuin van Huygens’ Hofwijck. Entree: 10 euro (foto: pr).

Theater Ludens viert de zomer

Actueel 157 keer gelezen

Voorburg - Theater Ludens zet de deuren wijd open voor de zomer.

Heeft u zin in een cultureel zomeruitje, kom dan genieten van een van de leuke voorstellingen. Gezellig voor- en naborrelen doet u in de foyer én nu ook op het intieme buitenterras bij het theater.

De actie ‘Word vriend van Ludens’ levert het theater de financiële steun die het mogelijk maakt om een aantrekkelijk zomerprogramma te bieden. Op het zomerprogramma staan interessante films en cabaretvoorstellingen, zoals u van Theater Ludens gewend bent. Bijvoorbeeld de films ‘Midnight in Paris’ en ‘Joker’. Cabaretiers als Sven Ratzke - een oude bekende - en Piepschuim nemen de vloer in bezit. Deze voorstellingen vinden plaats in het theater zelf.

Nu de Coronamaatregelen zijn versoepeld, biedt het theater plaats voor 45 bezoekers. Er is een Corona-protocol om u voldoende veiligheid te bieden. Dat betekent dat sommige dingen anders verlopen dan gebruikelijk. De kassa blijft gesloten, het toegangskaartjes koopt u uitsluitend via de website (helaas vervalt het drankje, dat altijd bij de prijs was inbegrepen). Er zijn geen vaste plaatsen. Medewerkers van het theater begeleiden de bezoekers naar een plaats.

De concerten met klassieke muziek kunt u beluisteren in de tuin van Huygens’ Hofwijck. Begint u al warm te lopen voor het zomerprogramma van Theater Ludens? Kijk op www.theaterludens.nl voor meer informatie over voorstellingen, data, aanvangstijden, toegangsprijzen en de actie ‘Word vriend van Ludens’.

Toegangskaartjes voor de concerten in de tuin van Huygens’ Hofwijck aan het Westeinde in Voorburg koopt u via de website van Theater Ludens: www.theaterludens.nl.

Uit de krant