Eind jaren ’90 was Aad Meerbeek 18 jaar zanger van dansorkest Eastend Sixteen, onderdeel van het Voorburgse Forum Hadriani.
Eind jaren ’90 was Aad Meerbeek 18 jaar zanger van dansorkest Eastend Sixteen, onderdeel van het Voorburgse Forum Hadriani.

Voorburger Aad Meerbeek brengt single en videoclip uit

Actueel 636 keer gelezen

Voorburg - Aad Meerbeek uit Voorburg heeft onlangs een single getiteld ‘Sing my back home’, met videoclip gelanceerd op You Tube en Spotify.

Meerbeek (70) werd muzikaal actief op 16-jarige leeftijd als zanger in diverse bands. Na zijn militaire dienst kwam hij onder contract gekomen bij JR production van Jack Jersey, waar destijds onder zijn artiestennaam Tony Martin 4 singles zijn uitgebracht. “Het was in die tijd dat je optredens deed met een muziekband die op een bandrecorder werd geplaatst en live kon meezingen”, aldus de zanger. 

Hij vervolgt: “De lol was er voor mij al snel af en besloot ik om een band op te richten, dat werd de Tony Martin Band waarmee wij jaren hebben opgetreden door heel Nederland, veel in strandtenten en privé en bedrijfsfeesten. Ook in Voorburg waren wij graag geziene gasten.” Eind jaren ’90 was hij 18 jaar zanger van dansorkest Eastend Sixteen, onderdeel van het Voorburgse Forum Hadriani.

‘Sing me back home’ is geschreven door Merl Haggard. De inspiratie voor het opnemen van dit lied en deze video werd opgedaan tijdens de lockdown. Van de ene op de andere dag veranderde het leven voor iedereen om de samenleving te beschermen tegen Corona.

De muziek bij deze film is gemaakt door Henk en Karin Meerbeek. Regie en film: Evenblij Film. Zie hieronder.


Uit de krant

Uit de krant