Logo hetkrantje-online.nl
Bijeenkomsten en activiteiten bij Woej kunnen weer worden hervat. Wel geldt dat men nu 1,5 m afstand van elkaar dient te houden (archieffoto).
Bijeenkomsten en activiteiten bij Woej kunnen weer worden hervat. Wel geldt dat men nu 1,5 m afstand van elkaar dient te houden (archieffoto).

Woej mag weer meer bezoekers ontvangen

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Woej mag sinds 1 juli weer meer bezoekers ontvangen. 

Na een lange periode van gesloten te zijn door de corona maatregelen mag er vanaf 1 juli weer meer. Bij Woej zal o.a. het binnen sporten weer worden opgepakt. Ook krijgen eigen huurders de mogelijkheid om hun activiteiten waar mogelijk te hervatten. Voor Woej mooi nieuws. Voor alle activiteiten en wijkcentra geldt wel dat men 1,5 m afstand van elkaar dient te houden.

Ook in de ondersteuning vanuit het opbouwwerk van Woej kan weer meer, heeft u zelf een idee voor een activiteit of voor de wijk stuur dan een mail naar jessy.crul@woej.nl of mandy.van.winden@woej.nl. Dan kunnen zij met u meedenken.

Tijdens de zomerperiode blijft Woej open voor bezoekers en gaan een aantal activiteiten gewoon door. Er zijn diverse creatieve, educatieve, ontspannende en sportieve activiteiten gepland. Om de veiligheid van alle bezoekers, vrijwilligers en medewerkers te waarborgen blijft het verplicht dat mensen zich vooraf inschrijven of aanmelden. 

In de eerste drie weken van augustus hanteert Woej beperkte openingstijden. Bent u benieuwd naar het aanbod van Woej en de openingstijden, kijk dan op de website www.woej.nl.

Meer berichten