Logo hetkrantje-online.nl
met filmpje MIDVLIET TV

Pop-up terras Huygens Paviljoen op Stationsplein geopend

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het kale en verlaten Stationsplein is omgebouwd tot een relaxt terras waar heerlijk geborreld kan worden. Vrijdag 3 juli was de opening.

De gemeente kwam met het idee van een popup terras op het Staionsplein.  De horecaondernemers Eddy Knopjes van restaurant Papermoon en Ricardo Houtman van Bar & Bistro Meatpoint zijn hier direct mee aan de slag gegaan en installeerden het Huygens Paviljoen. Na een week proefdraaien werd het terras vrijdag 3 juli geopend door wethouder Astrid van Eekelen. 

Eddy en Ricardo hebben een prachtig terras gecreëerd met picknicktafels met voldoende afstand van elkaar. Het terras is dagelijks geopend. Op vrijdag, zaterdag en zondag staan er foodtrucks met leuke gerechten. Huygens Paviljoen zelf biedt een uitgebreide borrelkaart met heerlijke drankjes en hapjes. 

De Picknicktafels zijn gesponsord door ondernemers uit het Voorburgse centrum. Ook de gemeente heeft een tafel geadopteerd. Met de onthulling van het bordje op de betreffende tafel was de opening van het terras een feit.

Eddy en Ricardo hebben veel plannen voor het Stationsplein. Op zondagochtend vinden er Oud-Hollandse spelletjes plaats voor de kinderen. Kinderen kunnen lekker spelen en de ouders kunnen genieten van een kopje koffie. Tijdens het openingsweekend is er elke middag live muziek. Vandaag, zaterdag om 18.00 uur is er live muziek van Wouter Kiers. Op zondag zorgen de Trouble Boys voor de muzikale omlijsting. 

Hou de facebook pagina van Huygens Paviljoen in de gaten voor de activiteiten die er de komende maanden gaan plaatsvinden. 

Vooralsnog mag het terras geopend blijven tot 1 november. Wat er daarna op het Stationsplein gaat gebeuren is nog niet bekend.

Midvliet TV maakte filmpjes van de opening en de eerste live muziek op het Stationsplein (zie hieronder).


Meer berichten