Logo hetkrantje-online.nl
Inwoners (voor de coronacrisis) in gesprek over Klein Plaspoelpolder (archieffoto: gemeente LDVB).
Inwoners (voor de coronacrisis) in gesprek over Klein Plaspoelpolder (archieffoto: gemeente LDVB).

Inloopbijeenkomst over Klein Plaspoelpolder

  •   428 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Klein Plaspoelpolder verandert de komende jaren in een groene, duurzame woonwijk met een variatie aan woningen voor verschillende doelgroepen.

De kwaliteiten van het gebied kunt u straks beter beleven. Er komt een groen wandelpad langs de Vliet en de Oude Trambaan, een doorgaand fietspad vanaf de Cornelis Voorhoevelaan naar het Damcentrum en een groene looproute waarlangs bewoners naar de Vliet kunnen wandelen. Daartussenin ontstaan verschillende woningbouwlocaties.

Op maandag 13 juli organiseert de gemeente samen met diverse initiatiefnemers in het gebied aan de Dokter van der Stamstraat 4 Leidschendam (het Triadome gebouw) een inloopbijeenkomst om u te informeren over de plannen in Klein Plaspoelpolder. Tijdens deze bijeenkomst gaat de gemeente met inwoners in gesprek over een plan van ontwikkelaar Borghese voor woningbouw op deellocatie 3a (Damsigt kantoor); de concept spelregelkaart voor de Triadome locatie (voormalige kantoor van Landal) en de studiemodellen voor woningbouw op deze locatie en een plan voor de tijdelijke inrichting van het gebied waar de gebouwen inmiddels gesloopt zijn

Deze bijeenkomst gaat niet over het wel of niet realiseren van een nieuwe brug over de Vliet. Hierover heeft het college nog geen besluit genomen.

In verband met corona is het aantal bezoekers beperkt. Aanmelden voor de bijeenkomst is dan ook verplicht en kan tot zondag 12 juli. U kiest zelf een tijdstip. Kunt u niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst maar wilt u wel geïnformeerd worden? Geef dit dan ook aan. Zie hier.

Meer berichten