Logo hetkrantje-online.nl
Violist Joseph Puglia heeft internationaal naam gemaakt als vertolker van muziek uit met name de 20e en 21e eeuw.
Violist Joseph Puglia heeft internationaal naam gemaakt als vertolker van muziek uit met name de 20e en 21e eeuw.

Coronaconcert JosephPuglia in Koningkerk

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Van een hervatting van de lunchconcerten in de Voorburgse Koningkerk is nog geen sprake, maar de recente versoepeling van de coronamaatregelen biedt wel nieuwe kansen voor coronaconcerten in kleine kring.

Op vrijdagavond 17 juli kunt u om 19.30 uur in de Koningkerk aan de Bruijnings Ingehoeslaan 4 in Voorburg komen luisteren naar een concert door de violist Joseph Puglia. Deze violist heeft internationaal naam gemaakt als vertolker van muziek uit met name de 20e en 21e eeuw. Hij is momenteel verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Op het programma voor dit concert staan stukken J.S. Bach, P. Oliveros, K. Saariaho en A. Norman.

Op basis van de sinds 1 juli geldende corona-regels incl. de 1,5 meter-regel kunnen maximaal 80 mensen bij dit concert aanwezig zijn. Wie op 17 juli wil komen luisteren moet zich daarom van tevoren aanmelden. Het concert begint om 19.30 uur; na het concert is er i.v.m. de coronamaatregelen geen koffie of een drankje en om 20.30 uur sluiten de kerkdeuren. Het concert wordt om technische redenen niet live maar vanaf 21.00 uur via www.kerkomroep.nl uitgezonden.

Het is de bedoeling dit najaar nog een aantal van dit soort coronaconcerten in kleine kring te organiseren. Intieme concerten in coronatijd met verplichte aanmelding vooraf zonder gelegenheid tot napraten.

Meer berichten