Logo hetkrantje-online.nl
John Heskes heeft de Star Award 2020 van uitvaartorganisatie Yarden in de wacht gesleept (foto: pr).
John Heskes heeft de Star Award 2020 van uitvaartorganisatie Yarden in de wacht gesleept (foto: pr).

Star Award voor Yarden & John Heskes Uitvaartzorg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Yarden & John Heskes uitvaartzorg heeft, als best presterende franchisenemer van uitvaartorganisatie Yarden, de Star Award 2020 ontvangen. Yarden beloont hiermee klantbeleving en professionaliteit in de dienstverlening.

John Heskes: “Ik ben verrast met deze prijs vanuit Yarden. Maar ben er vooral blij mee omdat deze voortkomt uit de waardering van nabestaanden voor wie ik de uitvaart van hun dierbare heb mogen verzorgen. Het klinkt misschien raar, maar het regelen en begeleiden van een uitvaart is een machtig mooi vak. Je kunt het maar 1 keer goed doen. Ik vind dan ook dat nabestaanden van mij mogen verwachten dat ik tot het uiterste ga om een mooi afscheid te verzorgen en zij met een gerust hart de organisatie van de uitvaart aan mij kunnen overlaten. Het blijft mijn uitdaging om hen te verrassen door hun verwachtingen te overtreffen.”

Heskes: "Onlangs heb ik mijn samenwerking met Yarden verlengd en ik zie er naar uit mijn dienstverlening als uitvaartverzorger te continueren. Waarbij ik wil benadrukken dat ik er ook voor u ben indien u niet, of elders, voor uw uitvaart verzekerd bent."

Bel voor een vrijblijvend kennismaking, de bespreking van uitvaartwensen, of over de kosten van een uitvaart naar tel. 06-55201775 of mail naar: john.heskes@yarden.nl.

Meer berichten