Logo hetkrantje-online.nl
De bevers van Scouting Damherten maakten op Tennispark Overdam kennis met tennissen (foto: pr).
De bevers van Scouting Damherten maakten op Tennispark Overdam kennis met tennissen (foto: pr).

Bevers Scouting Damherten leren tennissen

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De bevers van scoutinggroep de Damherten hebben op zaterdag 4 juli kennis gemaakt met tennis. Op het naast het clubhuis gelegen Tennispark Overdam hebben de bevers tennisles gehad.

Spelenderwijs hebben de kinderen van 5 tot 7 jaar leren serveren en het balletje hooghouden. Op Tennispark Overdam waren kinderrackets en ballen aanwezig om deze jonge kinderen het plezier van het tennis te laten ervaren. Alle kinderen kregen aan het einde een diploma omdat ze goed hun best hadden gedaan.

Willemijn Rosbenders, beverleiding scouting Damherten: "Het was leuk om de glimlach van de kinderen te zien bij het tennissen. Ik zelf tennis ook op Overdam en vond het leuk om de kinderen kennis te laten maken met deze sport. Bewegen is een belangrijk onderdeel van ons programma en leuk om dat een keer met sport te combineren."

Ellen Klaarhamer: "Het was leuk om 'onze buren' op bezoek te hebben. Als tennispark zijn wij gespecialiseerd in lessen voor kinderen in deze leeftijd. Vanaf oktober beginnen er weer nieuwe lessen voor deze leeftijd en we hopen dan veel kinderen te mogen begroeten." Voor informatie kijken op www.tennispark-overdam.nl.

Na de schoolvakanties is er bij de bevers van de Damherten ook weer ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor informatie op de website www.damherten.nl.

Meer berichten