Logo hetkrantje-online.nl
GBLV: de coronaproof expositie met een opgetogen Ap de Heus (foto: pr GBLV).
GBLV: de coronaproof expositie met een opgetogen Ap de Heus (foto: pr GBLV).

Coronaproof-expositie voor Ap de Heus

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De lokale politieke partij GBLV/Gemeentebelangen heeft wijkvertegenwoordiger Ap de Heus hedenmiddag in samenwerking met de fractie van D’66 met een heuse coronaproof expositie beloond voor zijn jaren lange inzet om de gemeente (zwerf)afvalvrij te krijgen.

Sinds 2009 maakt De Heus meerdere keren per week een ‘afvalroute’ op de fiets door de gemeente. Foto’s van alle afvalbijplaatsingen worden gemaakt en naar raadsleden en verantwoordelijk wethouders gezonden. Doel: een schone stad!

Een delegatie van de raad, de initiatiefgroep afval en beide ‘afvalwethouders’, fietsten vrijdagmiddag met Ap de Heus een verkorte afvalroute langs de Voorburgse hotspots. Het gesprek werd aangegaan met bewoners, die op dat moment afval kwamen brengen.

De deelnemers aan de fietstocht konden met eigen ogen zien hoeveel tijd en energie Ap de Heus steekt in zijn ‘afvalstrijd’. Als kleine blijk van grote waardering werd Ap aan het eind beloond met een coronaproof expositie bij Foto Atelier BW5 op het Zwartepad te Voorburg.

Meer berichten