Logo hetkrantje-online.nl
In tweetallen worden paspoppen getransformeerd tot een echt kunstwerk met een boodschap (foto: pr).
In tweetallen worden paspoppen getransformeerd tot een echt kunstwerk met een boodschap (foto: pr).

Groen Pop-Up Atelier start vakantie met buitenkunst

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Artistiekelingen kunnen hun hart ophalen komende zaterdag in een eigen buitenatelier op het platteland. Als het weer tegenzit bieden de tipi’s en lodges uitkomst. Tenslotte staan deze nog leeg op het kampeerveld omdat er hard gewerkt wordt op de A4.

Met de buitenkunst dag wordt aandacht gevraagd voor de mens in relatie tot de natuur. In tweetallen worden paspoppen getransformeerd tot een echt kunstwerk met een boodschap.

Het groene Pop-up atelier is tevens een workshop, kunstenaar Cis Deyl leert deelnemers technieken om in lagen te werken voor bijzondere effecten. Daarbij is er voldoende ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen en gelijkgestemden te ontmoeten. De dag is geheel verzorgd en inclusief materialen. Liefhebbers die deze dag als een buitenkans zien kunnen zich aanmelden via de agenda van Buitenplaats Molenwei.

In september wordt de kunstwerken geëxposeerd tijdens de Open-Atelierroute Leidschendam-Voorburg en in 2021 tijdens de expositie 75 jaar Platteland. Uiteindelijk worden de kunstwerken geveild voor een goed doel ten behoeve van het buitengebied in Leidschendam-Voorburg.

Bezoekers zijn vanaf 12.00 uur welkom. Wie liever een schilderdoek en ezel meeneemt kan uiteraard ook plaatsnemen in de wei of op de buitenplaats. Tenslotte is het platteland van iedereen.

Meer berichten