(foto: pr).
(foto: pr).

Zomervakantiebestemming dicht bij huis

Actueel 428 keer gelezen

Leidschendam - Voor veel gezinnen wordt komende zomer de vakantie anders ingevuld dan was gepland. Dagjes uit en korte tripjes in eigen land krijgen voorrang op een vakantie naar het buitenland. Door ouders met jonge kinderen wordt nog gretig gezocht naar leuke invullingen dicht bij huis.

De PLECK biedt komende zomer vakantieplezier aan kinderen uit de regio Haaglanden. Met het ontzorgen van de ouders gaat het team achter PLECK op Natuurboerderij Buitenplaats Molenwei kinderen een vakantiebeleving in het groen laten ervaren. Vanaf 20 juli stond de eerste zomerweek gepland, vol nieuwe en uitdagende activiteiten voor kinderen én jongeren van 8 tot 18 jaar.

Op de groene locatie, net buiten de stad, is volop ruimte voor sport, spel, survival en artistieke programma’s. PLECK staat voor Play, Learn, Entertain, Culture & Kids. Van 9.00 tot 17.00 uur worden kinderen onder leiding van ervaren en professionele sport en recreatie instructeurs geactiveerd. De lunch en tussendoortjes zijn bij het programma inbegrepen.

Meer informatie op www.depleck.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant