Logo hetkrantje-online.nl
In de oude mestsilo op Buitenplaats Molenwei was de binnenruimte zondag ingericht als theaterzaal (foto: pr).
In de oude mestsilo op Buitenplaats Molenwei was de binnenruimte zondag ingericht als theaterzaal (foto: pr).

Openluchtvoorstelling in oude mestsilo goed bezocht

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Zondag beleefden gasten van voorstelling 'De Les' op Buitenplaats Molenwei aan de Stompwijkseweg een uniek uitje midden in het groen. Voor Bram van der Vlugt en mede acteurs was het eveneens een unieke voorstelling met deze keer het platteland als decor.

In de oude mestsilo op Buitenplaats Molenwei was de binnenruimte zondag ingericht als theaterzaal. De Silo, die oorspronkelijk dit seizoen zou fungeren als expositieruimte voor 40 meter kunstwerk met het verhaal van 75 jaar platteland, blijkt multifunctioneel. Op gepaste afstand werd tweemaal de voorstelling De Les vertoond. De korte en absurdistische klassieker, geschreven door Eugène Ionesco beleeft dit jaar z'n 70e verjaardag en zou eigenlijk mee toeren met de Parade.

Tussen de voorstellingen door werd een gezonde maaltijd geserveerd op de buitenplaats en met volop zon was het een kleurrijke bedoeling met gasten van heinde en verre.

Mede dankzij Vlietwensen en het Van Ravesteynfonds werd deze culturele middag en avond mogelijk gemaakt. Initiatiefneemsters Lyanne de Laat en Vicky van der Krogt kijken uit naar een vervolg.

Meer berichten