Logo hetkrantje-online.nl
Het vermelden waard is de try-out van het nieuwe programma van Jandino op zaterdag 5 september (foto: Jandino.nl).
Het vermelden waard is de try-out van het nieuwe programma van Jandino op zaterdag 5 september (foto: Jandino.nl).
THEATER

Het Veur Theater start kaartverkoop

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De online kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van Het Veur Theater tot en met december start zaterdag 1 augustus om 11:00 uur.

De afgelopen weken zijn de deuren voorzichtig en volgens de regels opengegaan in Het Veur Theater. Een concert van het duo To Twelve en de film Downton Abbey voelden als vanouds en door de tafeltjes op de tribune voor de benodigde afstand en de intieme setting deed de sfeer nog meer denken aan een huiskamer, knus, gezellig en geanimeerd. "Houd het vast deze prachtige, intieme sfeer", luidde het commentaar van een bezoeker.

“Het is even wennen, maar de generale repetities zijn helemaal geslaagd,” vertelt directeur Oscar van Schijndel. “Wel hebben we besloten om bezoekers in twee delen binnen te laten, om oponthoud voor de deur en de bar zo veel mogelijk te voorkomen. De doorstroom verloopt daardoor veel soepeler. De proefvoorstellingen waren een succes en we kijken ernaar uit om onze gasten weer als vanouds te verwennen”.

Er zijn 30 kaarten per voorstelling beschikbaar, maar veel artiesten treden tweemaal op. Je kunt voor maximaal 2 kaarten per voorstelling bestellen, of voor meer personen uit één huishouden. Om drukte aan de deur te voorkomen, wordt er gelijk een inloop-tijdvak gekozen. Meer informatie is na te lezen via www.hetveurtheater.nl/uw-bezoek.

De voorstellingen van Theater Ludens zijn nu ook op de site van Het Veur Theater te vinden en binnenkort andersom. De kaartverkoop verloopt via het theater waar de voorstelling plaatsvindt. “Neem vooral een kijkje op de site om het gevarieerde aanbod te bekijken.”, zegt Oscar van Schijndel. "Als voorproefje hierbij alvast wat tips: Zeker het vermelden waard is de try-out van het nieuwe programma van Jandino op zaterdag 5 september. Deze voorstelling zal waarschijnlijk als eerste uitverkocht zijn. Minder bekend, maar daardoor niet minder leuk, is Extase van Lisa Loeb, bekend van het duo Matroesjka, op zaterdag 31 oktober. Lisa gebruikt haar angststoornis als metafoor voor onze maatschappij. Voor ons kruipt ze uit haar schulp."

Voor de allerkleinsten komt Meneer Monster met De Winter Gruffalo op zaterdag 28 november langs met een speciale wintervoorstelling. “Ik heb de laatste paar keer bij Meneer Monster tranen met tuiten gelachen” aldus van Schijndel. En heel herkenbaar voor de ouders is 'Fiep heeft haast', met illustraties van Fiep Westendorp (zondag 20 december). Veronique Sodano (11 oktober) is een zangeres die muziekliefhebbers gezien en gehoord moeten hebben. Energiek, meeslepend en overweldigend. Groots en intiem tegelijk.

“De setting is nog intiemer dan je van ons gewend bent, met tafeltjes op de tribune en vooral heel knus en gezellig. We kunnen iedereen coronaproof ontvangen, zonder dat de sfeer daar onder te lijden heeft.”

Kaarten voor het nieuwe seizoen bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Meer berichten