Logo hetkrantje-online.nl
Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show ‘Where Are We Now’ (foto: pr).
Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show ‘Where Are We Now’ (foto: pr).
THEATER

Concert Bowie-vertolker Sven Ratzke in Ludens

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Sven Ratzke geeft zaterdag 8 augustus in Theater Ludens zijn concert 'Where are we now'. Aanvangstijd: 19.30 én 21.30 uur; toegangsprijs: € 18,50.

Dat  Sven Ratzke  één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show  ‘Where Are We Now’. Hierin laat hij in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Zowel de poëtische eenvoud ervan als zijn universele thema’s komen aan bod. Klassiekers als ‘Heroes’ en ‘Ashes to Ashes’, maar ook juweeltjes als ‘Life on Mars?’ stralen in prachtige nieuwe arrangementen.

Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. Hij neemt je mee op reis door het haast filmische Bowie-universum en direct ook door het zijne. Feiten, fictie, anekdotes en onderonsjes met het publiek versmelten tot een spannend geheel. Sven speelde met deze show reeds in Australië, Europa en New York. Overal werd de show overladen met louter 5 sterren recensies en staande ovaties. En nu is hij eindelijk terug in Nederland!

"Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos" – NRC. “Dichter dan dit kun je niet meer bij Bowie komen" – Trouw. “Emotionele ode aan Bowie” – Telegraaf.

Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar op www.theaterludens.nl.

Meer berichten