Afbeelding
ONDERZOEK BURGERPANEL

Gaat u nog op vakantie en waarheen?

Actueel 224 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Graag willen Het Krantje en TipLeidschendamVoorburg van u weten hoe u de zomervakantie doorbrengt en hoe u denkt over tiny houses in Leidschendam-Voorburg. Vul daarvoor de vragenlijst in op TipLeidschendamvoorburg.nl.

De zomervakantie is in volle gang. Een zomervakantie die er door de komst van het coronavirus voor velen heel anders uitziet dan anders. Het is mogelijk om in een groot aantal Europese landen op vakantie te gaan. Het reisadvies voor veel landen is echter aangepast naar code geel (vakantiereizen mogelijk, let op risico’s), of zelfs oranje (vakantie afgeraden). Hoe zien uw vakantieplannen eruit? Blijft u in Nederland of blijft u dit jaar misschien gewoon thuis?

En hoe denkt u over tiny houses? Een tiny house is een nieuwe woonvorm die is overgewaaid uit Amerika. Tiny House Nederland stelt dat het woonoppervlakte maximaal 40 à 50 vierkante meter mag zijn. Daarnaast zijn tiny houses over het algemeen duurzaam, vaak zelfvoorzienend met elektriciteit via zonnepanelen en opvang van regenwater. Het is functioneel ingericht naar de wensen van de gebruiker en je kunt er het hele jaar wonen.

Vul de vragenlijst in op https://enquete.toponderzoek.com/TipLeidschendamVoorburg (u hoeft daarvoor nog geen lid van het panel te zijn). Alle inwoners van 16 jaar en ouder kunnen deelnemen. Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem. De resultaten kunt u binnenkort teruglezen op www.TipLeidschendamvoorburg.nl en in Het Krantje of op de Facebookpagina van TipLeidschendamvoorburg.

Uit de krant