Logo hetkrantje-online.nl
Ook in Leidschendam-Voorburg staan grote billboards waarop melding gemaakt wordt van de actie van Sam&.
Ook in Leidschendam-Voorburg staan grote billboards waarop melding gemaakt wordt van de actie van Sam&.

Stichting Leergeld zamelt geld en kinderfietsen in

  •   83 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - U hebt ze waarschijnlijk wel langs de weg gezien vorige week, die grote billboards van Sam&. De Stichting Leergeld maakt deel uit van dit samenwerkingsverband onder de naam Sam&. 

Er bestaat ook een Stichting Leergeld in Leidschendam- Voorburg. De huidige plaatselijke campagne is gericht op twee doelen: het inzamelen van geld en het inzamelen van kinderfietsen.

In deze coronatijd zijn er steeds meer ouders met een steeds krappere beurs. De Stichting Leergeld vindt dat hun kinderen daar niet de dupe van mogen worden. De vrijwilligers van Leergeld zorgen ervoor dat deze kinderen een schoolreis kunnen meemaken of meekunnen met een schoolkamp, de contributie van een sportvereniging of balletclub of sportkleding kunnen betalen, etc. etc. U kunt als particulier Vriend worden van Leergeld in Leidschendam- Voorburg te worden door minimaal 25 euro per jaar te storten. Organisaties kunnen ook Vriend worden door minimaal 100 euro over te maken naar Leergeld.

Omdat er momenteel meer belangstelling voor kinderfietsen is dan er beschikbaar zijn, doet de stichting Leergeld een beroep op de inwoners van de gemeente om te kijken of er nog een of meer van dergelijke fietsen in de schuur of de berging staat. Leergeld zorgt ervoor dat deze wordt opgeknapt - als het nodig is - en bij een kind terecht komt, die het nodig heeft. Er wordt hierbij samengewerkt met de ANWB.

Alle nadere informatie is te vinden op https://www.leergeld.nl/leidschendamvoorburg/ en telefonisch na te vragen via tel. 070– 780 33 76.

Meer berichten