Logo hetkrantje-online.nl
De activiteit is zelfs zo aangeslagen dat de vloot aan supplanken is uitgebreid met een heuse familiesup voor maximaal 8 personen.
De activiteit is zelfs zo aangeslagen dat de vloot aan supplanken is uitgebreid met een heuse familiesup voor maximaal 8 personen.

Nu ook familiesup in vloot Puurr aan de Vliet

  •   426 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Afgelopen mei introduceerde restaurant Puurr aan de Vliet in Leidschendam suppen aan de Sluis.

Eigenaar van PuuRR aan de Vliet Reno Hilgersom bleef als ondernemer in coronatijd niet stil zitten en bedacht deze sportieve watersportactiviteit rondom zijn horecabedrijf. “Het was een mooie manier om met de verhuur van supplanken tijdens de verplichte coronasluiting toch wat inkomsten en aandacht te genereren, nooit verwacht dat het zo’n enorm succes zou worden” vertelt hij nu enthousiast. 

De activiteit is zelfs zo aangeslagen dat de vloot aan supplanken is uitgebreid met een heuse familiesup voor maximaal 8 personen. “Een leuke activiteit voor het gezin, collega’s of vriendengroepen met aansluitend een drankje en een hapje. Gezien het succes en de enorme vraag blijven wij de watersportactiviteiten combineren met het restaurant en het verzorgen van partijen, want zeg nou zelf, mooi toch al die bedrijvigheid rond je zaak?” 

Kijk voor meer info op www.puurraandevliet.nl.

Meer berichten