Logo hetkrantje-online.nl
Beachvolleybal is een van de activiteiten die Woej en SenW organiseerden voor de Jonge Helden (archieffoto).
Beachvolleybal is een van de activiteiten die Woej en SenW organiseerden voor de Jonge Helden (archieffoto).

Jonge Helden genoten van dagje uit met Woej en SenW

  •   79 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Er werd op dinsdag 28 juli een uitje naar Trixs georganiseerd, speciaal voor jongeren die opgroeien in moeilijke thuissituaties. Zij hebben vaak zorgen en taken die niet passend zijn bij hun leeftijd. Juist voor deze Jonge Helden willen Woej en SenW iets betekenen.

Er waren 20 deelnemers, een recordaantal voor een uitje voor Jonge Helden. De deelnemers hebben heerlijk kunnen genieten van ontspanning, plezier en lekker eten en drinken. Daarbij was het voor de jongeren prettig om in contact te komen met andere jongeren die opgroeien in soortgelijke situaties. De jongeren vinden herkenning bij elkaar, maar op een ontspannen manier. In november wordt er weer een nieuw uitje georganiseerd voor deze Jonge Helden. Houd de Instagram van Jonge Helden in de gaten.

Daarnaast wordt er elke eerste dinsdag van de maand een chillavond georganiseerd van 19.00 tot 21.00 uur op de Dobbelaan 4 in Leidschendam. Hier kunnen jongeren tussen de 10 en 25 jaar voetballen, gamen, relaxen, hapjes maken in de keuken, poolen en andere spellen spelen. Dit wordt kosteloos georganiseerd.

Kent u of bent u een jongere die hieraan wilt deelnemen? Neem dan contact op via jongehelden@woej.nl of bel/app naar 06-30212658. Een kijkje nemen op Instagram kan ook: JongeheldenLV.

Meer berichten