Picknicken in Stadstuin Rusthout (archieffoto pr Stadstuin Rusthout).
Picknicken in Stadstuin Rusthout (archieffoto pr Stadstuin Rusthout).

Picknicken in groene Stadstuin Rusthout feest in de natuur

Actueel 862 keer gelezen

Leidschendam - Stadstuin Rusthout aan de Noordsingel (t.o. parkeerdek Leidsenhage) organiseert op zondag 6 september van 17.00 tot 20.00 uur een ‘Fête de la nature’.

Fête de la Nature is het grootste natuurfestival van Nederland. Onder de vlag van Fête de la Nature vinden in heel Nederland feestelijke, groene evenementen plaats. Dit jaar wil Rusthout weer meedoen door deze groene picknick (geen barbecue!) te organiseren. Voor een extra feestelijke beleving met medewerking van Mira Moreno (Dans aan de Vliet) met muziek en dans.

Kleedjes op het gras, op picknickbanken, manden met heerlijk eten, spelende kinderen en met elkaar kletsende buurtgenoten in een rustgevende omgeving én elkaars eten delen:dat is de bedoeling.

Iedereen die komt, neemt zelf eten mee. Liefst duurzame hapjes die passen in deze ecologische, groene omgeving, maar u heeft de vrijheid om zelf uw eten te kiezen. En dan is het leuk om eens te kijken wat de buren hebben meegenomen en van elkaar te proeven. Bestek, bekers, borden, servetten, vuilniszak en picknickkleedjes graag ook zelf meenemen.

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de pot voor het onderhoud van tuin en voor het nieuwe gebouw wordt op prijs gesteld Daarnaast zijn er biologische sapjes, flesjes water, limonade en ijsjes te koop. Bier of wijn kunt u zelf meenemen.

Graag aanmelden via duurzaam@stadstuinrusthout.nl. Picknicken bij regen in het tuinhuis is geen alternatief in deze coronatijd, dus bij een slechte weersverwachting wordt de picknick uitgesteld. Dit besluit wordt uiterlijk zaterdag 5 september ’s avonds genomen en gecommuniceerd op Stadstuinrusthout.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant