'Rollatorbrigade' van Residatie De Prinsentuin aan de slag voor een schone woonomgeving (foto: pr GBLV).
'Rollatorbrigade' van Residatie De Prinsentuin aan de slag voor een schone woonomgeving (foto: pr GBLV).

Succesvolle 8e editie van ‘GBLV voor een schoon LV’

Actueel 409 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De lokale politieke partij GBLV/Gemeentebelangen startte op 22 mei een terugkerende actie om de straten van de gemeente zwerfafvalvrij te maken. De actie heeft een ‘zwaan kleef aan’ effect en motiveert buurtbewoners om hun wijk bij GBLV aan te melden in de strijd tegen zwerfafval.

Tijdens de 4e editie ontmoette het GBLV team de Voorburgse Alma van der Kort, die als vrijwilliger die middag het team kwam versterken. Geïnspireerd door de actie wist de kortdate dame haar flatbewoners te enthousiasmeren.

De 8e editie van ‘GBLV voor een schoon LV’ werd met inzet van de bewoners van Residentie de Prinsentuin daarom afgelopen weekend een groot succes. De bewoners zijn een goed voorbeeld van het feit dat leeftijd geen rol hoeft te spelen: de oudste deelnemers van 93 jaar namen gewoon hun rollator mee!

De volgende actie is een samenwerkingsverband met de Woej en bewoners van Prinsenhof en staat gepland op 11 september van 16 tot 17.30 uur. Wilt u meehelpen? Iedereen is welkom vanaf 15.45 uur in wijk- en dienstencentrum De Plint. Vanwege coronamaatregelen dient u zich vooraf wel even aan te melden bij Desiree van den Eijnden via mail4desiree@gmail.com.

Meer weten of uw wijk aanmelden voor een schoonmaakactie kan via het e-mailadres fractie@gblv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant