De werkzaanheden aan het nieuwe Kindcentrum Trampoline zijn nog in volle gang (foto: pr Vlietkinderen).
De werkzaanheden aan het nieuwe Kindcentrum Trampoline zijn nog in volle gang (foto: pr Vlietkinderen).

Opening Kindcentrum Trampoline in het najaar

Actueel 588 keer gelezen

Leidschendam - Lucas onderwijs en Vlietkinderen kinderopvang openen dit najaar Kindcentrum Trampoline, onderwijs en opvang onder één dak.

In de mooie groene wijk Duivenvoorde in de gemeentekern Leidschendam is een prachtig nieuw kindcentrum gebouwd dat plaats biedt aan een basisschool, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

Er werkt een team samen aan doorgaande leer/ontwikkellijnen van de kinderen. Er is een natuurlijke overgang van opvang naar onderwijs en vice versa. Natuurlijk kunnen ouders er ook voor kiezen om alleen van de opvang, dan wel van het onderwijs gebruik te maken.

“Het is een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst”, aldus Yvonne Bood van Vlietkinderen. “Ons motto is: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan…” (Pippi Langkous). 

De opvang wordt georganiseerd door Vlietkinderen, het onderwijsdeel (basisschool Trampoline) valt onder Lucas onderwijs.”

Meer informatie over de school via tel. 070-320 12 34 of e-mail: info@trampoline.lucasonderwijs.nl. Bel voor de opvang naar 070-317 59 59 of stuur een e-mail naar: klantenservice@vlietkinderen.nl. Of kijk op www.vlietkinderen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant