Tim Fransen is muzikaal,filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd door fallussen en bovenal ontzettend grappig (foto: Corne van der Stelt).
Tim Fransen is muzikaal,filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd door fallussen en bovenal ontzettend grappig (foto: Corne van der Stelt).

Tim Fransen met 'De mens en ik' in Theater Ludens v

Actueel 346 keer gelezen

Voorburg - Tim Fransen staat zaterdag 12 september in Theater Ludens met zijn cabaretvoorstelling 'De mens en ik' (try out) in Theater Ludens. Aanvangstijd: 20.30 uur; toegangsprijs: €19.

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat zout en peper over zijn eten strooit. Een primaat die zijn tanden poetst en parkeergeld betaalt. Tim Fransen vraagt zich af of we misschien niet een al te hoge dunk hebben van onszelf. En of we ons wel altijd zo wijs gedragen als onze zelfgekozen naam suggereert. Op komische wijze maakt hij ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop en voor zijn tweede voorstelling ontving hij – als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma. Tim, Timberlicious, T-Bone zoals we hem kennen: muzikaal,filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd door fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig.

De kassa is open op woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en een uur voor de voorstellingen. Kaarten reserveren en bestellen kan ook op www.theaterludens.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant