Logo hetkrantje-online.nl
Vicky van der Krogt op Buitenplaats Molenwei (foto: pr).
Vicky van der Krogt op Buitenplaats Molenwei (foto: pr).

Open Monumentendag ook op Buitenplaats Molenwei

  •   89 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Tijdens Open Monumentendag op 12 en 13 september opent Buitenplaats Molenwei haar deuren. Geïnteresseerden in het Leader programma van Molenwei zijn welkom en voor liefhebbers van muziek staan twee concerten op de agenda.

Komend weekend kan een kijkje worden genomen in de oude hoeve en kennis worden gemaakt met de ontwikkeling op de agrarische locatie. Komende jaren wordt gepionierd en gezocht naar nieuwe functies op de boerderij om stad en land te verbinden met behoud van de agrarische waarde. Bert en Vicky van der Krogt willen samen met de gemeente en de omgeving experimenteren met nieuwe activiteiten. “We zien uit naar een groene ontwikkeling die waarden creëert voor het gebied en vertrouwen er op ook beleidsruimte te krijgen”, aldus Vicky. De boerderij (zonder dieren) is op zaterdag open van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag van 9.00 tot 13.00 uur.

Vocaal Ensemble Muze zingt onder leiding van de Leidschendamse Cassandra Feith. De aanvang van het borrelconcert op zaterdag is 16.30 uur en het verstillende ontbijtconcert op zondag om 9.30 uur. Het ontbijt kan voor volwassenen en kinderen apart gereserveerd worden. Muzikanten die nog willen aansluiten zijn welkom. Concertkaartjes en info op de agenda van Buitenplaats Molenwei.

Meer berichten