Logo hetkrantje-online.nl
Concert met jeugdmusici in de Oude Kerk tijdens een vorige editie van het Huygens Festival (foto: Hilbert Krane).
Concert met jeugdmusici in de Oude Kerk tijdens een vorige editie van het Huygens Festival (foto: Hilbert Krane).

Klassiek genieten tijdens Huygens Festival 2020

  •   109 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het Huygens Festival 2020 gaat vrijdag 11 september van start. Drie dagen klassiek genieten in het Huygenskwartier Voorburg. 

De Oude Kerk is ook dit jaar weer het centrale podium. Op vrijdag, zaterdag en zondag vinden daar uitvoeringen en optredens plaats. Op zaterdag aangevuld met de Franse Kerk, Museum Swaensteyn en Herenstraat 42 (ANNA Vastgoed).

Voorzitter Annet Weijermars is met het bestuur en de vrijwilligers ondanks de coronacrisis doorgegaan met de organisatie van het festival: ”We zijn die uitdaging met elkaar aangegaan: een klassiek festival organiseren met in het achterhoofd de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen. Daar zijn we met het programma zeker in geslaagd met mooie optredens, verrassende combinaties en aanvullende activiteiten.”

De optredens zijn op de locaties te bezoeken, waarbij vooraf kaartjes zijn te bestellen op de website www.huygensfestival.nl Ook zijn de optredens in de Oude Kerk via de Midvliet-livestream te bekijken (Ziggo, kanaal 41). De optredens zijn gratis te bezoeken. Een aantal optredens is al ’uitverkocht’.

Het Huygens Festival 2020 duurt van vrijdag 11 september tot en met zondag 13 september. Kijk hier voor het programma

Meer berichten