Logo hetkrantje-online.nl
(foto: pr DKR).
(foto: pr DKR).

Fietsen of wandelen voor Alpe d’HuZes met De Klimmende Règâhs

  •   67 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Vooburg/Pijnacker - De Klimmende Règâhs , een vriendenkring uit Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg en omgeving, starten weer met wandel en fietstochten om geld in te zamelen voor kankerbestrijding 

Om te beginnen met de door COOP gesponsorde toertocht, die voor het derde achtereenvolgende jaar door de Règâhs samen met De Viergang wordt georganiseerd. De opbrengst gaat volledig naar Alpe d'HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag.

Wandel je graag en wil je gezellig met de Règâhs meelopen? Meld je dan aan voor de wandeltocht van tien kilometer. Deze tocht wordt in de mooie omgeving van Biesland en Balij in groepsverband afgelegd.

Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van circa 60 kmen een route van ongeveer 85 km. De routes worden in groepen onder begeleiding van de Règâhs afgelegd. Bij de indeling van de groepen wordt rekening gehouden met verschillende snelheden. Ook de niet racefietsers komen aan bod. Er is een route van 25 kilometer uitgezet voor de toerfietsers voor zowel jong als oud. Ook deze route wordt onder begeleiding afgelegd. 

De tochten vinden plaats op 13 september. Verzamelen voor zowel de wandelaars als de fietsers is die dag om 9.00 uur bij De Viergang in Pijnacker met een kop koffie. Ook wordt een groepsfoto gemaakt. De finish is eveneens bij De Viergang. Daar wacht een lunch en muziek, gesponsord door COOP Ursuland Den Haag. Het kost 35 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een DKR-toertochtshirt, sportdrank, koffie en een lunch. De opbrengst komt volledig ten goede van Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis. 

Aanmelden via www.dkronline.nl. Daginschrijving is niet mogelijk.

Meer berichten