Logo hetkrantje-online.nl
(foto: pr Talentenloods Ot Douwes).
(foto: pr Talentenloods Ot Douwes).

Livestream Open Podium Talentenloods

  •   66 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De optredens tijdens het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens vanavond zijn te volgen via de livestream van Midvliet TV. In verband met corona wordt het publiek beperkt tot de jeugd die zelf optreedt.

Het wordt de eerste keer livestream, maar zeker niet de laatste keer. Midvliet, Talentenloods en Theater Ludens slaan de handen in elkaar om het talent van de jeugd in de schijnwerpers te zetten.

De uitvoering van de dansgroep LivenDance van Karina Jans zal op het grote doek vertoond worden. Van Drumschool Voorburg treedt de band Times Son op, die tevens ook een nummer zal begeleiden van Thomas Maljers.

Er is een duo-optreden van Tijn de Vreeze en Julia Vos met tevens een solo-optreden van Julia. Hendrik de Vries jamt op zijn keaboard, Eva Tsangaris geeft een voorproefje van haar spannende verhaal over Theater Ludens. Sebas Goudart laat zien hoe hij bij Fenix Theatermakers heeft opgetreden en is ook assistent-presentator van Angelique Schipper. Tot slot is er een optreden van Thomas van der Sleen, die zijn eigen nummers schrijft, zingt en speelt op de vleugel. Wie zal de jury kiezen voor het slot op 1 november? De jury bestaat uit juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek, Frank Rozenberg raadslid Gemeentebelangen en Mira Moreno van St. Dans aan de Vliet.

De livestream is te bekijken op donderdag 10 september van 19.30 tot ca. 21.30 op kanaal 41 van Ziggo of via internet midvliet.nl (televisie). De uitzending wordt tevens op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september om 20.00 uur herhaald op Midvliet TV. Zie ook de website en Facebookpagina van Talentenloods.

Meer berichten