Logo hetkrantje-online.nl
Men kan nog deelnemen aan het culinaire Diner aan de Vliet programma. Lokale restaurants bieden een speciaal Vlietdagen week- gerecht of menu aan.
Men kan nog deelnemen aan het culinaire Diner aan de Vliet programma. Lokale restaurants bieden een speciaal Vlietdagen week- gerecht of menu aan.

Stadsontbijt afsluiting lopende Vlietdagen

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De Vlietdagen zijn vorig weekend al begonnen met de Culinaire Armada en t/m 20 september kan men ook nog deelnemen aan het culinaire Diner aan de Vliet programma. 

Lokale restaurants bieden een speciaal Vlietdagen week- gerecht of menu aan. Groepen samenbrengen is dit jaar niet gewenst en daarom zien De Vlietdagen er heel anders uit.

Om iedereen te laten genieten van al het moois dat in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk te vinden is, is er gekeken naar wat er wél mogelijk is. Ontdek na het eten Leven aan de Vliet door middel van bijzondere wandel- en fietsroutes aangeboden door de Vlietdagen. De routes brengen u langs alle bezienswaardigheden in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Kijk voordat u op pad gaat welke Open Dagen er georganiseerd worden op deze dag. Er worden namelijk gedurende de week open dagen georganiseerd door verenigingen en instellingen op eigen terrein.

Op zaterdag 19 september wordt een hele avond gevuld met een show vanuit het theater waar de tv-registratie van de Vlietdagen 2020 uitgezonden zal worden. U kunt deze avond thuis live bijwonen.

De week zal op zondag 20 september van 9.00 tot 12.00 uur afgesloten worden met het welbekende Stadsontbijt dat dit jaar in zowel Leidschendam (Damplein), Voorburg (Park Vreugd en Rust) en Stompwijk (Pinksterbloem) met verschillende tijdvakken georganiseerd wordt. Aanmelden kan hier. 

Kijk voor het nog lopende programma op www.facebook.com/levenaandevliet/.

Meer berichten