Logo hetkrantje-online.nl
Two Talents met jury en presentators (foto: Sander Goudart).
Two Talents met jury en presentators (foto: Sander Goudart).

Livestream Open Podium Talentenloods groot succes

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - De eerste Livestream-uitzending van het Open Podium Talentenloods donderdag 10 september door Midvliet was gelijk een succes.

Perfecte beelden - met dank aan Midvliet TV - bereikten de huiskamer en zo kon iedereen meegenieten. 

De jonge band Times Son, van Drumschool Voorburg zette strak de vaart erin en werd voor de 12-jarige Ispira Thomas zijn eerste ervaring als zanger van een band. De talentvolle dansgroep LiveNdance van Karina Jans volgde met een choreografie van Karina met aanvullingen van ‘haar meiden’. 

De jamsessie op het keyboard door de 12-jarige Hendrik de Vries deed denken aan filmmuziek. Met zijn humor kreeg hij de lach van de zaal. Daarna volgde het optreden van Tijn de Vreeze en Julia Vos, hun samenzang werd door de jury eensluidend uitgekozen als een van de Two Talents. Eva Tsangaris was het voorproefje voor het Slot van 1 november. Sebas Goudart stal de show als talentvolle assistent-presentator van Angelique Schipper en danste zijn optreden bij Fenix Theatermakers. 

Tot slot trad de 12-jarige Thomas van der Sleen van Stichting Trias op met twee van zijn zelf geschreven Engelstalige nummers achter de vleugel. Unaniem koos de jury voor Thomas van der Sleen. De Slotbijeenkomst met de gekozen Talents wordt gehouden op zondag 1 november.

Meer berichten