Logo hetkrantje-online.nl
Via een autodeelplatform, zoals SnappCar kun je snel en gemakkelijk een auto huren wanneer je hem nodig hebt, maar als je liever een auto voor de deur hebt staan kun je ook een auto leasen.
Via een autodeelplatform, zoals SnappCar kun je snel en gemakkelijk een auto huren wanneer je hem nodig hebt, maar als je liever een auto voor de deur hebt staan kun je ook een auto leasen.

Geen zorgen over extra kosten met private lease

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Het bezitten van een auto kan erg duur zijn. Denk hierbij aan de kosten voor verzekeringen en onderhoud. Deze kosten kunnen maandelijks behoorlijk oplopen. Het is daarom niet altijd aantrekkelijk om zelf een auto aan te schaffen. Soms ben je echter niet in de positie dat je zonder een auto kunt. Via een autodeelplatform, zoals SnappCar kun je snel en gemakkelijk een auto huren wanneer je hem nodig hebt, maar als je liever een auto voor de deur hebt staan kun je ook een auto leasen. Zo kun je je maandelijkse kosten terugverdienen via het platform.

Private lease via SnappCar

In samenwerking met leasemaatschappijen heeft SnappCar passende private lease aanbiedingen opgezet. De verzekeringskosten en onderhoudskosten zijn hierbij in de maandelijkse prijs inbegrepen. Het maandelijkse bedrag dat je betaald voor de leaseauto kan je op deze manier gemakkelijk terugverdienen door je auto te verhuren via het autodeelplatform. De huurders zijn geverifieerd en de auto is tijdens de verhuur ook volledig verzekerd. Daarnaast kan je met het delen van je lease auto via SnappCar ook impact maken op je leefomgeving. Door een auto te delen reduceer je de uitstoot van CO2 en verminder je het parkeerprobleem in de steden.

Flexibel met Keyless

Haal het maximale uit je verhuur door een Keyless systeem te laten installeren in je private leaseauto. Met Keyless kan je waar je ook bent huurverzoeken accepteren en kan de huurder met de app de auto openen, waardoor er geen sleuteloverdracht meer nodig is. Verhuurders met private lease verdienen gemiddeld €350 euro per maand. Keyless auto’s worden ook drie keer vaker verhuurd dan auto’s zonder een dergelijk systeem Hierdoor is het delen van je auto nog leuker en is een auto huren in Rotterdam nog gemakkelijker.

Meer berichten