Logo hetkrantje-online.nl
De heer Maarten Taal (rechts) overhandigt de cadeaubonnen aan vice-voorzitter de heer Cees Henze van Grand Cru’82 (foto: pr).
De heer Maarten Taal (rechts) overhandigt de cadeaubonnen aan vice-voorzitter de heer Cees Henze van Grand Cru’82 (foto: pr).

Jeu de boulesvereniging ontvangt statiegeld van AH

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Onlangs kreeg jeu de boulesvereniging Grand Cru ‘82 de maandopbrengst van het gedoneerde statiegeld van supermarkt Albert Heijn in Leidsenhage overhandigd.

Grand Cru was benaderd of de vereniging in aanmerking wilde komen voor een maandopbrengst van het gedoneerde statiegeld. Grand Cru had net de keuken in de kantine een opknapbeurt gegeven en was overgegaan van gas naar inductie koken. Helaas beschikte de vereniging daarvoor niet over de goede pannen. De actie leek dan ook een mooie gelegenheid om op die manier aan een nieuwe pannenset te komen.

Toen kwam de Corona en bleef het lange tijd stil. Totdat Albert Heijn zelf met een vraag kwam of Grand Cru alsnog in aanmerking wilde komen voor de opbrengst van de statiegeldzuil. Na drie maanden sluiting door de Corona en ook nog eens slachtoffer te zijn geweest van brandstichting, kon de vereniging dat geld goed gebruiken. Gerekend werd op ca. €50 om in ieder geval wat pannen te kunnen kopen. Begin september deelde de heer Luiten echter mee dat de opbrengst van de statiegeldzuil maar liefst € 481,40 bedroeg. Dit geld is uitgekeerd in enkele bij AH verkrijgbare cadeaubonnen van Bol.com en van de Gamma. Niet alleen kunnen nu mooie pannen worden gekocht, maar ook materiaal om o.a. de banen blad- en takkenvrij te maken. Dit materiaal was bij de brand allemaal verloren gegaan.

Meer berichten