(foto: pr Theatergroep Voorburg).
(foto: pr Theatergroep Voorburg).

Kinderstuk ‘Een schat van een draak’ door Theatergroep Voorburg

Actueel 619 keer gelezen

Voorburg - Theatergroep Voorburg is druk bezig geweest om het theater coronaproof te maken en is er helemaal klaar voor om weer mooie voorstellingen op de planken te zetten. 

Gespeeld wordt deze keer het kinderstuk ‘Een schat van een draak’ op 3, 4, 10 en 11 oktober om 13.15 en 15.30 uur. Merel komt terecht op een echt piratenschip. Ze ontmoet daar haar nieuwe vrienden Cynthia en Janus. Als eindelijk iedereen aan boord is, gaan ze samen de zee op en op zoek naar een echte schat. Alleen; de schat wordt bewaakt door een draak. Kan Merel de draak verslaan, of is er misschien nog een andere manier om de raak rustig te krijgen? Je kunt het allemaal zien in de kindervoorstelling ‘Een schat van een draak’. Spelers zijn Charlotte Wisse, Mark van den Oever, Mandy de Bruijn, Ricardo Morawek, Luca Buijs en de regie is in handen van Ruud Klootwijk.

De voorstellingen vinden plaats in het Amco Theater aan het Burg. Feithplein 97 in Voorburg. Kaarten kosten 9 euro (t/m 7 jaar 7 euro). Reserveren via www.theatergroepVoorburg.nl, of tel. 070-3360136.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant