Logo hetkrantje-online.nl
<p>(archieffoto van voor de coronacrisis).</p>

(archieffoto van voor de coronacrisis).

De Betovering gaat ook in Theater Ludens niet door

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Gisteren heeft Theater Ludens, met pijn in het hart, alle voorstellingen in het kader van de Betovering afgelast.

Reden hiervoor is dat de organisatie van Festival de Betovering besloten heeft het hele festival te annuleren door de beperkende coronamaatregelen. De Betovering organiseert in de herfstvakantie, in één week tijd, meer dan 500 activiteiten in Den Haag, maar ook in Theater Ludens. “En daar zijn we wat trots op”, aldus Rogier Helwig van Ludens.

Tienduizenden bezoekers de stad doorsturen in een tijd dat er gevraagd wordt om ‘onnodige reisbewegingen’ te voorkomen vindt de organisatie van De Betovering onwenselijk en onverantwoordelijk. Helwig; “Wij vinden dit een wijs en moedig besluit. En tegelijkertijd een droevig besluit. Het is niet alleen het leukste week van het jaar met meer dan 1.300 bezoekers in een week tijd, maar kunst en cultuur zijn belangrijk voor mensen in het algemeen, en zeker voor kinderen.

Heeft u kaarten gekocht voor een of meerdere voorstellingen? Dan neemt Theater Ludens uiterlijk zaterdag 17 oktober via de mail contact op.

“We verzoeken vriendelijk niet met het theater te bellen. Gezien de enorme drukte die deze annuleringen met zich meebrengen kunnen we niet iedereen te woord staan”, laat Helwig weten.

Meer berichten