Logo hetkrantje-online.nl
<p>(foto: Ap de Heus).</p>

(foto: Ap de Heus).

Werk aan de weg in Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - In de week van 26 oktober tot en met 30 oktober wordt in Voorburg aan de weg gewerkt in de Koningin Julianalaan, de Laan van Nieuw Oosteinde, Van de Wateringelaan en de Mgr. Van Steelaan tussen de Koningin Julianalaan en de Potgieterlaan. Dit kan vertraging opleveren.

De werkzaamheden in de Koningin Julianalaan, de Laan van Nieuw Oosteinde en de Van der Wateringelaan duren naar verwachting vijf dagen. In de Mgr. Van Steelaan duurt het vervangen van de asfaltdeklaag naar verwachting twee dagen. Indien de werkzaamheden door weersomstandigheden niet mogelijk zijn, dan vindt al het werk een week later plaats.

De wegen zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer (met uitzondering van hulpdiensten zoals brandweer en ambulance). Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen en via verkeersborden zijn omleidingsroutes te volgen.

Aanwonenden en bezoekers met een auto worden gevraagd te parkeren in de achterliggende straten. Met name de eerste dag is geluidshinder mogelijk vanwege het wegfrezen van het asfalt. Deze werkzaamheden gaan door tot het gereed is, ook buiten de normale werktijden om waarvoor een vergunning is verleend.

Meer berichten