Logo hetkrantje-online.nl
<p>De opvallende gevel van de HEMA is voorzien van witte panelen met uitsneden van de HEMA iconen, afgewisseld met glaspanelen en plantenbakken (foto: pr Mall of the Netherlands/Jos 't Hart).</p>

De opvallende gevel van de HEMA is voorzien van witte panelen met uitsneden van de HEMA iconen, afgewisseld met glaspanelen en plantenbakken (foto: pr Mall of the Netherlands/Jos 't Hart).

HEMA Leidschendam opent volgende week in Leidsenhage

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - HEMA opent op donderdag 29 oktober om 10.00 uur haar nieuwe winkel aan Duindoorn 16 in winkelcentrum Leidsenhage, het toekomstige Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De winkel krijgt het nieuwste winkel- en restaurantconcept. 

De winkel wordt feestelijk geopend door HEMA ceo Tjeerd Jegen. In de 1.400 vierkante meter tellende winkel wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar in werelden. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springen.

Vanwege de bijzondere locatie in Westfield Mall of the Netherlands is de winkel voorzien van een opvallende gevel. Deze is voorzien van witte panelen met uitsneden van de HEMA iconen, afgewisseld met glaspanelen en plantenbakken. In de winkel zelf is er veel aandacht voor het ‘thuisgevoel’. Zo is de babywereld voorzien van een ingerichte babykamer die klanten moet inspireren en is er op de schrijfwarenafdeling een studiehoekje. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt.

Voor de foodafdelingen en het restaurant maakt de winkel gebruik van een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Het restaurant beschikt over balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar HEMA receptuur ontwikkeld. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden. Op de begane grond kunnen bezoekers terecht bij het ‘food to go’ voor een heerlijk broodje met een drankje die gemakkelijk mee te nemen zijn voor onderweg.

Vanwege coronamaatregelen is het restaurant nog niet geopend. De ‘food to go’ afdeling op de begane grond is wel geopend voor afhaalproducten, waaronder broodjes, smoothies, sappen en de bekende HEMA rookworst.

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “Ik ben bijzonder trots dat op 29 oktober de vernieuwde HEMA in Leidschendam opent in Westfield Mall of the Netherlands. In de afgelopen tijd is het nieuwste HEMA winkel- en restaurantconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Al deze nieuwe concepten zijn terug te vinden in onze winkel in Leidschendam. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in de kernmarkten Nederland en België, internationale groei met partners en de groei van eigen onlinekanalen.”

Meer berichten