Gerrie Jansze draagt bij Tunderman aan de Damlaan in Leidschendam de sleutel over aan haar opvolgster, vakaudicien Hanneke Verbeek.
Gerrie Jansze draagt bij Tunderman aan de Damlaan in Leidschendam de sleutel over aan haar opvolgster, vakaudicien Hanneke Verbeek.

Hanneke Verbeek opvolgster van audicien Gerrie Jansze bij Tunderman

Actueel 409 keer gelezen

Leidschendam - Gerrie Jansze, de vakaudicien die namens Oorwerk gevestigd is in de winkel van Tunderman aan de Damlaan 23c in Leidschendam stopt er op 1 november mee. Haar opvolgster is Hanneke Verbeek.

Na 43 jaar te hebben gewerkt, waarvan 20 jaar als zelfstandig audicien en bijna 10 jaar bij Tunderman in Leidschendam vindt Gerrie (62) het genoeg geweest. Zij heeft in die tijd een grote klantenkring opgebouwd. “Ik zal het contact met de klanten en de collega’s bij Tunderman best gaan missen”, weet ze. “Maar ik heb er een goed gevoel bij en kan het met een gerust hart overdragen. Bovendien zorgt het ervoor dat de continuïteit gewaarborgd blijft. Bij afwezigheid van de audicien kan er altijd een beroep gedaan worden op een collega van een ander filiaal van Oorwerk.”

Audicien Hanneke Verbeek heeft ook al ruim 10 jaar ervaring. Zij is dinsdag, donderdag en vrijdag in de zaak aan de Damlaan aanwezig. Je kunt altijd binnenstappen voor een kop koffie of bellen voor een afspraak. Klanten worden geholpen volgens het landelijk Hoorprotocol en alle apparatuur voldoet aan de normen en wordt regelmatig gecheckt en gekeurd.

Gerrie wil straks eerst even tot rust komen. “Daarna ga ik mijn tijd echt wel gevuld krijgen”, vertelt zij. “Ik fiets en schaats graag, werk in de tuin en ik krijg ook weer tijd om eens achter de piano te kruipen. Daarnaast doe ik veel vrijwilligerswerk.”

Uit de krant