Werkelijk overal is wat te zien, dus kijk goed om je heen op de kerstshow van Intratuin Pijnacker.
Werkelijk overal is wat te zien, dus kijk goed om je heen op de kerstshow van Intratuin Pijnacker.

Laat je bij Intratuin verwonderen op kerstshow

Actueel 504 keer gelezen

Regio - Nu we de komende weken nóg meer tijd thuis doorbrengen, is het des te belangrijker om van jouw huis een warm thuis te maken.

En dat doen we natuurlijk met heel veel lichtjes, dennengeur, kleurrijke kerstballen en een prachtig gedekte tafel. En laat nu net de gezelligste kerstshow van Nederland geopend zijn bij jou in de buurt.

Het thema dit jaar is ‘welkom in Verwonderland!’, omdat ze hun bezoekers meer dan ooit willen laten genieten van een dagje uit en een plek willen bieden waar we allemaal eventjes kunnen ontsnappen aan de waan van de dag. En dat is ze absoluut gelukt, want wat is het een bijzonder mooie kerstshow geworden. Werkelijk overal is wat te zien, dus kijk goed om je heen. Lichtbollen in de lucht, notenkrakers, prachtige minidorpen, pluimen, ornamenten, droogbloemen en nog zoveel meer moois. Ook vind je er vele fotohoekjes, dus pak je kans en maak die kerstkaart. Ook voor kinderen is het één groot feest: prachtige presentaties van miniatuurdorpen en een spiegelkamer waarin gedanst mag worden.

Intratuin houdt de richtlijnen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zo zijn de openingstijden verruimd voor een betere spreiding, wordt een maximumaantal bezoekers per m2 gehanteerd én zijn er vaste looproutes en extra brede paden. Meer info en maatregelen zijn te vinden je op intratuin.nl/intratuin-pijnacker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant