Suzette uit Leidschendam ontvangt VriendenLoterij cheque van 100.000 euro uit handen van Martien Meiland (foto: Jurgen Jacob Lodder).
Suzette uit Leidschendam ontvangt VriendenLoterij cheque van 100.000 euro uit handen van Martien Meiland (foto: Jurgen Jacob Lodder).

Suzette uit Leidschendam wint ton bij VriendenLoterij Bingo

Actueel 9.995 keer gelezen

Leidschendam - Een geweldige verrassing voor Suzette uit Leidschendam. Zij had als eerste Bingo! in de wekelijkse bingotrekking van VriendenLoterij Bingo! en wint een bedrag van 100.000 euro.

Onlangs verraste Martien Meiland haar in geheel eigen stijl met een cheque op ‘Chateau Bingo’, een prachtig landgoed waar hij een aantal gelukkige winnaars ontvangt. De uitreiking was zaterdag te zien in BINGO!, de 100.000 euro quiz, die tot en met 28 november wekelijks op zaterdagavond om 21.30 uur te zien is bij SBS6.

Suzette weet wel raad met haar prijs: “We willen graag een nieuwe dakkapel en nieuwe kozijnen voor ons huis. Dat is nu mogelijk!”

Iedereen die tijdens de VriendenLoterij Bingo deelnemer van de VriendenLoterij wordt, speelt automatisch met minimaal 40 procent van zijn of haar lotprijs mee voor Samen voor alle kinderen (SAM&). Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Jarige Job, voor kinderen die opgroeien in armoede in Nederland. Daarnaast maken alle deelnemers tijdens de VriendenLoterij Bingo, net als Suzette, wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere prijzen.

Suzette uit Leidschendamontvangt VriendenLoterij cheque van 100.000 euro (foto: Jurgen Jacob Lodder).

Uit de krant