Het project bevatte noodzakelijk onderhoud: onkruid verwijderen, uitdunnen van planten en eventueel verplaatsen en snoeien (foto: pr).
Het project bevatte noodzakelijk onderhoud: onkruid verwijderen, uitdunnen van planten en eventueel verplaatsen en snoeien (foto: pr).

Hovenier Helpt mw. Springer in haar tuin aan Oostvlietweg

Actueel 1.033 keer gelezen

Leidschendam - Hoveniersbedrijf Haantje Hoveniers heeft mevrouw Springers aan de Oostvlietweg donderdag 29 oktober geholpen met het opknappen van haar tuin.

Niet iedereen is in staat om een eigen tuin te onderhouden, Dit kan zijn door ziekte of dat ze andere harde omstandigheden zijn getroffen Deze mensen zijn, hoe graag ze ook willen, niet meer in staat om dit te doen. Mw. Springers uit Leidschendam was opgegeven om geholpen te worden in het kader van het project ‘Hovenier Helpt’. Dit is een maatschappelijk initiatief van TuinKeur. Mensen meer tuinplezier laten beleven is voor TuinKeur een belangrijk streven. Hovenier Helpt geeft de mogelijkheid om tuinplezier te geven aan de mensen die dit vooral nodig hebben maar zelf niet kunnen creëren.

Geholpen worden ook mensen die de afgelopen tijd hard voor ons gewerkt hebben om het coronavirus te bestrijden. Verpleegkundigen, hulpverleners en ook andere mensen die voor ons dag en nacht aan het werk zijn geweest om de boel draaiende te houden. Deze mensen verdienen rust in een mooie nette tuin, de hoveniers van Hovenier Helpt werken hier graag aan mee.

Mevrouw Springer was blij met de hulp: “Ik heb een grote tuin en door ziekte ben ik niet meer in staat deze te onderhouden.” Het project bevatte daarom noodzakelijk onderhoud: onkruid verwijderen, uitdunnen van planten en eventueel verplaatsen en snoeien. Haantje Hoveniers uit Rijswijk neemt dit jaar weer deel aan de landelijke actie met als slogan ‘Groen doen is goed doen!’ En zet zich belangeloos in om hulpbehoevenden te helpen met het opknappen van hun tuin.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant