Groetenactie van Amnesty in kerken
Logo hetkrantje-online.nl
<p>(archieffoto Ot Douwes).</p>

(archieffoto Ot Douwes).

Groetenactie van Amnesty in kerken

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Amnesty International Leidschendam-Voorburg is haar jaarlijkse groetenactie gestart. Na afloop van de viering/kerkdienst zijn er Amnesty-enveloppen af te halen in de kerken van Leidschendam, Stompwijk, Voorburg en Leidschenveen. 

U kunt zo’n enveloppe - met inhoud - mee naar huis nemen. Amnesty heeft de actie aangepast aan de huidige corona-beperkingen. Het doel is ongewijzigd: een kaart sturen naar een gevangene die onschuldig of zonder vorm van protest gevangen zit en soms jarenlang geen enkel teken van medeleven krijgt. Of aan iemand een bemoedigende groet sturen om haar/hem te steunen en te laten weten dat u aan hem/haar denkt. 

Hoe u aan de actie kunt deelnemen vindt u in de informatiebrief in de Amnesty- enveloppe, samen met 4 zogenaamde ‘groetenbriefjes’ en een gratis blanco kerstkaart. Op 28 en 29 november zijn de enveloppen af te halen in de kerk van de H.H. Petrus en Paulus en op 6 december in de Kruisheuvelkerk in Leidschendam.

Raadpleeg de kerkbladen van de overige kerken in Leidschendam, Voorburg en Leidschenveen voor de juiste datum van de Amnesty-actie. De actie loopt tot half december. Meer informatie via tel. 070-3010110.

Meer berichten